Collectie kaarten

   

  Kaarten op maat

   

  Eigen ontwerp

  Collectie kaarten

   

  Kaarten op maat

   

  Eigen ontwerp

  Uitnodigingen

   

  Menu's

   

  Tafelkaartjes

  Zakjes

   

  Snoep

   

  Speciale kaarten (vormen)

De meest gestelde vragen vind u hier terug

Waarom kiezen voor de kaartjesfabriek?

De Kaartjefabriek.be is een website met een grote collectie voorbeeldkaarten die je heel eenvoudig naar wens kunt aanpassen. Je kan spelen met teksten, kleuren en afbeeldingen. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten gelegenheidsdrukwerk: geboortekaarten, huwelijksuitnodigingen, communiekaarten en uitnodigingen voor tal van andere leuke momenten. De kaartjes die wij leveren zijn van de hoogste kwaliteit. Wij garanderen een snelle service!

Hoe kies je het kaartje (geboorte, trouw, communie, ...) dat bij je past?

Je bekijkt online de originele kaartjes uit onze collectie en je kiest er eentje uit. Er zal telkens bij vermeld staan wat het formaat is, de papiersoort en uiteraard de prijs. Bij de gekozen kaart zal je ook telkens kunnen zien wat er kan aangepast worden.

Wat met eigen foto's?

Bij sommige ontwerpen kunnen de foto's worden aangepast. Je eigen beeldmateriaal moet minimaal 300 dpi zijn en mag maximaal 10 MB groot zijn. Wil je je foto's eerst nog bewerken (bijvoorbeeld zwart-wit bewerking of bestandsgrootte wijzigen), dan kun je dat het beste in een foto-bewerkingsprogramma doen. Zo'n programma wordt meestal meegeleverd met je digitale camera.

Wat zijn de tarieven voor de kaartjes?

De prijs kan u steeds op de pagina van het kaartje dat u gekozen hebt vinden.

Hebt u toch niets gevonden en wenst u een kaartje op maat. Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Uiteraard maken wij u dan ook een offerte op maat!

Zijn omslagen inbegrepen?

Omslagen zijn inbegrepen bij geboortekaartjes, huwelijksuitnodigingen, communieuitnodigingen en andere uitnodigingen. Alle kaartjes hebben standaard formaten zodat deze ook genormaliseerd met de post kunnen verstuurd worden.

Wat gebeurt er na de bestelling?

Nadat jouw bestelling bij ons is binnengekomen ontvang je binnen de 5 werkdagen een digitale drukproef van het kaartje onder de vorm van een pdf-bestand. Wil je toch nog een gedrukte proefdruk (€ 15,00) dan kan je dat aanvragen via info@dekaartjesfabriek.be.

Wat doet je als je de drukproef ontving?

Na ontvangst van de digitale drukproef van het kaartje of ander drukwerk check je grondig alle gegevens: de schrijfwijze van de namen, de telefoonnummers en adressen, ... . Vervolgens mail je ons een goed voor druk door als alles in orde is. Zijn er correcties dan mail je ons deze ook uiteraard. In de prijs van de geboortekaartjes zit maximum 1 correctieronde inbegrepen. Wil je hierna nog zaken veranderen, dan betaal je hiervoor 10 euro per correctieronde.

Op welke wijze verloopt de betaling?

Op het einde van je bestelling moet je het bestelde product onmiddelijk betalen via online banking. Pas wanneer we de betaling ontvangen hebben kunnen we verder gaan met het order en drukproces.

Kan een reeds geplaatste bestelling nog worden geannuleerd?

Bij annulering na ontvangst van de pdf drukproef wordt er 18 euro aangerekend. Voor de kaartjes op maat rekenen we 50% van de ontwerpkosten aan.

Wanneer moeten de geboortekaartjes besteld worden?

Je bestelt je geboortekaartjes bij voorkeur toch 1 maand of enkele weken voor de uitgerekende datum zodat er ruim voldoende tijd is om alles nog te kunnen nakijken en afgewerkt te krijgen.

Wat gebeurt er na de geboorte?

Na de geboorte geef je alle ontbrekende gegevens aan ons door, bij voorkeur met een mailtjeof telefonisch 09/253 19 69. Wij werken het kaartje zo snel mogelijk af, afhankelijk hoelaat de bestelling binnenkomt (zelfde dag). Tijdens het weekend worden de bestellingen maandag als eerste verwerkt. Daarna verwittigen wij u als het klaar ligt voor ophaling, of gaat het naar de post. BPost garandeert voor België 1 dag levering, voor Nederland min. 3 dagen. Verder kunnen wij niet verantwoordelijk gesteld worden voor vertragingen bij de postdiensten. U dient ook op voorhand het juiste leveradres door te geven.